Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231869 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702

Clinica Sanovil Bistrita si Policlinica Noua Sanovil Bistrita

Centrul medical Sanovil Beclean

Obstetrica Ginecologie

    Obstetrica-Ginecologia este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului genital feminin si de supravegherea sarcinii, a nasterii si a perioadei post-partum.

    In jurul acestei specialitati medicale s-a conturat in urma cu aproape 12 ani ideea de Sanovil: un loc modern, dotat cu aparatura de ultima generatie, in care medici cu experienta deservesc cu profesionalism si caldura fiecare pacient in parte.

    Clinica Sanovil Bistrita, Policlinica Noua Sanovil Bistrita si Centrul medical Sanovil „Matei Muresan” din Beclean sunt cele trei centre medicale in care puteti beneficia de consultatii efectuate de echipa formata din cei sase medici ginecologi ai Sectiei de Obstetrica-Ginecologie Sanovil condusa de Dr. Muresan Gavrilas. Aici pacientele pot beneficia de investigatii complexe clinice si paraclinice (Analize de laborator, Examen Babes – Papanicolau pentru depistarea precoce cancerulului de col uterin, Ecografii abdominale si vaginale, Ecografie tridimensionala 3D / 4D, Mamografie digitala, Ecografie de san, Colposcopie, Histerosalpingografie, Amniocenteza).

    Experienta deosebita a mediclor si investitiile in tehnologia performanta ne permit sa diagnosticam si tratam o paleta foarte variata de afectiuni ginecologice (infectii genitale, fibrom uterin, chiste ovariene, dispazii de col, prolaps uterin, endometrioza, probleme de fertilitate) prin tehnici ultramoderne disponibile in putine orase din Romania. Sanovil este un centru recunoscut la nivel national de Chirurgie ginecologica minim-invaziva , in care sute de paciente au fost tratate cu succes prin metoda laparoscopica (histerectomie laparoscopica totala, histerectomie laparoscopica subtotala, miomectomie laparoscopica si alte interventii laparoscopice), o tehnica ce prezinta numeroase avantaje (durata de spitalizare redusa, durere redusa, lipsa cicatricilor inestetice, sangerare intraoperatorie minima, recuperare rapida).

    In data de 2 martie 2016, la Clinica Sanovil Bistrita s-a intervenit pentru cura chirurgicala a unuia din cele mai mari fibroame uterine din Romania extirpate prin histerectomie laparoscopica, cu o greutate de peste 1300 de grame, record medical despre care s-a relatat si in presa nationala – Reportajul PrimaTV – „Record medical la Bistrita”

    Mai multe informatii despre histerectomia laparoscopica puteti gasi AICI.

In cadrul cabinetului de obstetrica-ginecologie consulta urmatorii medici:

  • Dr. Muresan Gavrilas – Medic primar Obstetrica-Ginecologie, Competenta in Ecografie. Competenta in Medicina Materno-Fetala. Competenta in Oncologie Ginecologica. Competenta in Laparoscopie. Competenta in Senologie, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.
  • Dr. Muresan Cristian – Medic specialist Obstetrica-Ginecologie Competenta in Colposcopie, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.
  • Dr. Nantoy Andrei – Medic specialist Obstetrica-Ginecologie. Competenta in Ecografie, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.
  • Dr. Mos Cristian – Medic specialist Obstetrica-Ginecologie. Competenta in Ecografie, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.
  • Dr. Irimia Tiberiu – Medic specialist Obstetrica-Ginecologie. Competenta in Ecografie. Competenta in Laparoscopie, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.

    Sarcina este o perioada deosebita din viata fiecarei femei, in care ea necesita o ingrijire si o atentie deosebita din partea medicului ginecolog. Nasterea este un moment foarte important pentru pacienta,care trebuie sa aiba incredere deplina in medicul ei, in profesionalismul si disponibilitatea acestuia. La Clinica Sanovil, unde pana in prezent s-au efectuat peste 10000 de nasteri , fiind una din cele mai mari maternitati private din Romania, consideram ca sarcina trebuie sa fie o experienta frumoasa, care sa se desfasoare in conditii de siguranta maxima sub stricta supraveghere a echipei de medici ginecologi, intr-o ambianta placuta si confortabila pentru viitoarea mama. In clinica noastra exista posibilitatea ca sotul sa fie cazat in acelasi salon cu mamica, astfel incat aceasta sa beneficieze indeaproape de confortul si afectiunea date de familie.

       General Electric Voluson E8 BT13 Expert – Ecograf 3D/4D

    Ecografele General Electric din gama Voluson prezinta caracteristici tehnice unice pentru care sunt recunoscute a fi cele mai performante ecografe la nivel mondial. Ecograful General Electric Voluson E8 BT13 Expert prezent la Clinica Sanovil este un model de top al acestei game, putand realiza o achizitie a unor imagini de o claritate si precizie extraordinara si avand caracteristici tehnice ce il fac un model de referinta la nivel international in diagnosticarea patologiilor ginecologice si in urmarirea sarcinii.

    Spre deosebire de celelalte ecografe 3D / 4D clasice , ecograful Voluson E8 BT13 Expert prezent la Clinica Sanovil Bistrita detine tehnologia HD live care permite obtinerea unor imagini tridimensionale foarte realiste ale fatului, putandu-se astfel detecta precoce eventuale anomalii ale acestuia. In plus, un alt avantaj oferit exclusiv de modelul BT13 este Sonobiometry, prin care se realizeaza masuratori semi-automate de biometrie fetala, scazand astfel timpul de examinare si marind precizia valorilor obtinute.

    Aceasta noua generatie de ecografe au o capacitate de a vizualiza detalii anatomice inaccesibile pana in prezent, ceea ce mareste siguranta diganosticului.Imaginile captate pot fi printate si filmele realizate in modulul 3D/4D pot copiate pe un stick sau CD in cazul in care pacienta doreste acest lucru.

Ecografie 3D si 4D Sanovil Bistrita

Medicii Ginecologi care consulta si opereaza in cadrul Clinicii Sanovil si Policlinicii Noi Sanovil sunt:

Medic primar Obstetrica-Ginecologie, Competenta in Ecografie. Competenta in Medicina Materno-Fetala. Competenta in Oncologie Ginecologica. Competenta in Laparoscopie. Competenta in Senologie

Medic specialist Obstetrica-Ginecologie Competenta in Colposcopie

Medic primar Obstetrica-Ginecologie. Competenta in Ecografie

Medic primar Obstetrica-Ginecologie. Competenta in Ecografie

Medic primar Obstetrica-Ginecologie. Competenta in Ecografie. Competenta in Laparoscopie

    Lista de servicii pentru specialitatea Obstetrica si Ginecologie:

Consultatie

Ecografie Ginecologica Abdominala

Ecografie Ginecologica Vaginala

Ecografie Morfologica Fetala

Ecografie Gravide

Foliculometrie

Consultatie si Ecografie

Examen Babes-Papanicolau screening

Colposcopie

Insertie Sterilet

Insertie Implant Hormonal

Extractie Implant Hormonal

Extractie Sterilet

Tratamentul Condiloamelor Vulvo Perinale (sedinta)

Insertie Vezicala

Control

Telefon programari consultatii ginecologie Bistrita:

Clinica Sanovil – Cartier Viisoara Nr. 263 – Tel. 0263 231 862; 0263 232 323; 0752 196 872

Policlinica Noua Sanovil – Str. 1 Decembrie Nr. 17 – Tel. 0263 701 701; 0263 701 703; 0752 196 877

Programeaza-te acum!