Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231862 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702
Spital recuperare oncologie ingrijiri paleative Bistrita

Clinica Sanovil Bistrita

Sectia Recuperare Medicala 

Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj si Recuperare medicala

    Beneficiaza de serviciile celei mai mari baze de Recuperare medicala din judetul Bistrita-Nasaud!

Fizio-kinetoterapie Bistrita Sanovil recuperare medicala

Suntem siguri ca vrei sa beneficiezi de servicii medicale de Recuperare medicala de top. De aceea, te invitam la Baza de Recuperare a Clinicii Sanovil, unde vrei intalni o echipa profesionista care lucreaza cu echipamente ultramoderne ! Medicii nostri de Recuperare din Bistrita si Cluj-Napoca sunt alaturi de tine cu un plan de recuperare personalizat, special adaptat pentru a-ti recapata capacitatea fizica.

Echipa de profesionisti in Recuperare medicala , Fizioterapie, Kinetoterapie si Masaj,are un program extins, astfel incat procedurile pot fi realizate atat dimineata, cat si seara, in functie de programul pacientului.

CUM SA BENEFICIEZI DE SERVICIILE NOASTRE?

Recuperare in regim privat

Pasul 1. Apelati Receptia Bazei de Recuperare a Clinicii Sanovil si programati-va pentru o consulatie la unul din medicii nostri de Recuperare Medicala.

Pasul 2. Prezentati-va la consultatie . In cadrul consultatiei medicul va va stabili un plan de tratament si procedurile de recuperare necesare.

Pasul 3. Cand iesiti de la consultatie, opriti-va la Receptie pentru a face programarea pentru inceperea curei de tratament si a procedurilor recomandate de medicul de recuperare.

Recuperare Gratuita cu bilet de trimitere CAS

Pasul 1. Apelati Receptia Bazei de Recuperare a Clinicii Sanovil si programati-va pentru o consulatie la unul din medicii nostri de Recuperare Medicala.Mentionati ca veti veni cu bilet de trimitere de la medic.

Pasul 2. Prezentati-va la consultatie . In cadrul consultatiei medicul va va stabili un plan de tratament si procedurile de recuperare necesare.

Pasul 3. Cand iesiti de la consultatie, opriti-va la Receptie pentru a face programarea pentru inceperea curei de tratament si a procedurilor recomandate de medicul de recuperare. De obicei cura de tratament se incepe in aceeasi luna cu consultatie, insa daca fondurile de la CAS sunt epuizate pentru luna in curs, atunci veti fi programat pentru cura de tratament in luni urmatoare. Daca doriti sa nu asteptati pana la acea programare, puteti incepe imediat procedurile, insa contra-cost.

    Recuperare medicala, recuperare de specialitate aparat NMAK (neuromioartokinetic), ortopedie pre si post traumatologie sportiva, operatorie, reumatologie, neurologie, deviatii ale coloanei vertebrale posturii si aliniamentului corpului, recuperare pediatrie (neurologie pediatrica), geriatrie, cardiologie pneumofiziologie, Recuperare ginecologie (gimnastica pre si post natala), Recuperare obezitate supraponderali, Kinetoprofilaxie primara si secundara, Modelare corporala.

 

    Fizioterapie Bistrita

    Shock Wave, laser, ultrasunet, Magnetodiaflux, unde scurte, baie parafina, 4 celulara, curenti interferentiali – diadinamici- rusesc, microcurent, Trabert, pulsator de inalta tensiune, galvanizari, ionizari, vacuum, drenaj limfatic, elongator coloana vertebrala, infrarosii, ultraviolete, stimulare electrica transcutanata, crioterapie.

    Kinetoterapie Bistrita

    Fiziotec, biciclete tetraplegie cu motor bipolar pentru membre inferioare si membre superioare, plan inclinat cu scari, aparate vaslit, biciclete ergometrice, covoare rulante, steppere eliptice, multifunctionale, plansete vibrante, scaun reeducare cvadriceps, roata reeducare umar, spaliere, masa Bobath, trambuline elastice, planse de recuperare echilibru, cadre Roche, bare paralele, Bowflex multifunctional, verticalizatoare, presa, TRX, RIP, mingi Bobath.

    Podulometrie – Podometrie – analiza statica si dinamica a posturii si aliniamentului corpului cat si a biomecanicii (amprente plantare pentru realizarea talonetilor, analiza presiunilor vicioase intraarticulare, eficientizarea biomecanicii pentru cresterea performantelor sportive).

    Echipa de specialisti care lucreaza in Centrul de Fizio-kinetoterapie al Policlinicii Noi Sanovil Bistrita este condusa de:

Dr. Condurovici Larisa Medic specialist Recuperare medicala, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.

Dr. Iordache Monica – Medic specialist Recuperare medicala, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.

Dr. Pop Nadina Medic specialist Recuperare medicala, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.

    Lista de servicii pentru specializarea Recuperare medicala si Fizioterapie-Kinetoterapie:

Consultatie

Infiltratie cu medicamentele pacientului

Infiltratie cu medicamentele incluse

Redactare Referat

Control

    Programarile pentru consultatii de Recuperare medicala si Fizioterapie-Kinetoterapie in cadrul Policlinicii Noi Sanovil din Bistrita se realizeaza la nr. tel: 0263 701 231; 0755 032 116.

    Echipa de specialisti:

Medic specialist Recuperare medicala

Medic specialist Recuperare medicala

Medic specialist Recuperare medicala

Programeaza-te acum!