Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231869 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702
Spital recuperare oncologie ingrijiri paleative Bistrita

Clinica Sanovil Bistrita

Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj si Recuperare medicala

    Beneficiaza GRATUIT de serviciile unui centru nou si complex de FIZIO-KINETOTERAPIE din judetul Bistrita-Nasaud aflat in componenta Clinicii Sanovil!

Fizio-kinetoterapie Bistrita Sanovil recuperare medicala

    Vino la Clinica Sanovil din cartierul Viisoara insotit de un bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, iar in urma unei consultatii la medicul nostru de specialitatea Recuperare, medicina fizica si Balneologie – Dr. Iordache Monica, poti beneficia Gratuit de proceduri in cadrul Centrului de fizio-kinetoterapie Sanovil conform contractului cu Casa de Asigurari si in limita fondurilor disponibile.

    Echipat cu aparatura ultramoderna care ne permite sa realizam o gama foarte variata de proceduri, Centrul de fizio-kinetoterapie al Clinicii Sanovil vine in sprijinul pacientilor cu o echipa de profesionisti in Fizioterapie, Kinetoterapie, Masaj si Recuperare medicala.

    Procedurile se pot realiza atat gratuit, datorita contractului cu Casa de Asigurari Bistrita-Nasaud, in limita fondurilor disponibile, cat si contra cost.

    Recuperare medicala, recuperare de specialitate aparat NMAK (neuromioartokinetic), ortopedie pre si post traumatologie sportiva, operatorie, reumatologie, neurologie, deviatii ale coloanei vertebrale posturii si aliniamentului corpului, recuperare pediatrie (neurologie pediatrica), geriatrie, cardiologie pneumofiziologie, Recuperare ginecologie (gimnastica pre si post natala), Recuperare obezitate supraponderali, Kinetoprofilaxie primara si secundara, Modelare corporala.

 

    Fizioterapie Bistrita

    Shock Wave, laser, ultrasunet, Magnetodiaflux, unde scurte, baie parafina, 4 celulara, curenti interferentiali – diadinamici- rusesc, microcurent, Trabert, pulsator de inalta tensiune, galvanizari, ionizari, vacuum, drenaj limfatic, elongator coloana vertebrala, infrarosii, ultraviolete, stimulare electrica transcutanata, crioterapie.

    Kinetoterapie Bistrita

    Fiziotec, biciclete tetraplegie cu motor bipolar pentru membre inferioare si membre superioare, plan inclinat cu scari, aparate vaslit, biciclete ergometrice, covoare rulante, steppere eliptice, multifunctionale, plansete vibrante, scaun reeducare cvadriceps, roata reeducare umar, spaliere, masa Bobath, trambuline elastice, planse de recuperare echilibru, cadre Roche, bare paralele, Bowflex multifunctional, verticalizatoare, presa, TRX, RIP, mingi Bobath.

    Podulometrie – Podometrie – analiza statica si dinamica a posturii si aliniamentului corpului cat si a biomecanicii (amprente plantare pentru realizarea talonetilor, analiza presiunilor vicioase intraarticulare, eficientizarea biomecanicii pentru cresterea performantelor sportive).

    Echipa de specialisti care lucreaza in Centrul de Fizio-kinetoterapie al Policlinicii Noi Sanovil Bistrita este condusa de:

Dr. Condurovici Larisa Medic specialist Recuperare medicala, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.

Dr. Iordache Monica – Medic specialist Recuperare medicala, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.

Dr. Pop Nadina Medic specialist Recuperare medicala, efectueaza si consultatii gratuite prin CAS cu bilet de trimitere.

Prof.Fiziokinetoterapeut Pr. Chirlejan Adi

Fiziokinetoterapeut Pr. Chirlejan Razvan

    Lista de servicii pentru specializarea Recuperare medicala si Fizioterapie-Kinetoterapie:

Consultatie

Infiltratie cu medicamentele pacientului

Infiltratie cu medicamentele incluse

Redactare Referat

Control

    Programarile pentru consultatii de Recuperare medicala si Fizioterapie-Kinetoterapie in cadrul Policlinicii Noi Sanovil din Bistrita se realizeaza la nr. tel: 0263 701 231; 0755 032 116.

    Echipa de specialisti:

Medic specialist Recuperare medicala

Fiziokinetoterapeu Pr. Chirlejan Razvan

Medic specialist Recuperare medicala

Medic specialist Recuperare medicala

Prof.Fiziokinetoterapeut Pr. Chirlejan Adi

Programeaza-te acum!