Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231862 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702
Repermeabilizarea Tubară la Clinica Sanovil: ReDeschiderea Drumului spre Maternitate

La Clinica Sanovil, înțelegem profunzimea dorinței de a avea un copil și provocările pe care multe cupluri le întâmpină pe acest drum. Repermeabilizarea tubară, cunoscută în popor ca „operația de dezlegare a trompelor”, reprezintă o rază de speranță pentru multe femei care anterior au optat pentru ligatura tubară ca metodă de contracepție permanentă, dar care acum își doresc să conceapă din nou.

Ce Este Repermeabilizarea Tubară?

Repermeabilizarea tubară este o procedură chirurgicală avansată destinată restaurării fertilității prin reconectarea sau deschiderea trompelor uterine. Acest tip de intervenție este recomandat femeilor care au suferit o ligatură tubară, dar care își doresc să aibă posibilitatea de a concepe natural în viitor.

Expertiza Noastră

Sub îndrumarea Dr. Muresan Cristian, un medic specialist cu vastă experiență în obstetrică și ginecologie, Clinica Sanovil s-a distins prin succesul procedurilor de repermeabilizare tubară. Echipa noastră medicală utilizează tehnici chirurgicale avansate pentru a maximiza șansele de reușită ale operației.

Succesele Noastre

Suntem mândri să împărtășim că numeroase paciente care au ales să își efectueze operația de repermeabilizare tubară la Clinica Sanovil au reușit să obțină sarcini. Aceste succesuri reprezintă mărturii ale calității îngrijirii, preciziei chirurgicale și dedicării echipei noastre de a susține visul fiecărei femei de a deveni mamă.

Care este rata de obtinere a sarcinii dupa operatie?

Operatia are o rata de succes in obtinerea unei sarcini de aproximativ 40-70%. Este foarte important ca pacientele sa inteleaga ca operatia NU garanteaza obtinerea unei sarcini, ci este o operatie care ofera o sansa rezonabil de buna de a putea obtine o sarcina. Aceasta operatie se adreseaza in special pacientelor care, din diverse motive, nu doresc sa apeleze la fertilizarea in vitro.

Cum te programezi?

La Clinica Sanovil, procesul începe cu o consultație aprofundată pentru a înțelege istoricul medical al pacientei și pentru a evalua viabilitatea repermeabilizării tubare. Primul pas este realizarea unei programari la tel. 0263 231 862 pentru o consultatie la Dr. Muresan Cristian.

repermeabilizare tubara dezlegare trompe operatie

Începeți Călătoria cu Noi

Dacă visați să vă măriți familia și doriți să explorați posibilitatea repermeabilizării tubare (asa numita operatie de „dezlegare a trompelor”), Clinica Sanovil este aici pentru a vă oferi sprijin, expertiză și speranță. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă îndepliniți visul de a deveni părinte.