Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231862 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702
Title Image
Despre Clinica Sanovil
CLINICA SANOVIL BISTRITA

Adresa: Bistrita, Cartier Viisoara nr. 263

Telefon: 0263 231 862; 0263 232 323; 0752 196 874

    Clinica Sanovil este un spital privat acreditat ANMCS infiintat in anul 2007. In cei 14 ani de activitate, Clinica Sanovil a fost intr-un continuu proces de extindere si diversificare a gamei de servicii medicale oferite.

    Clinica Sanovil ofera servicii medicale in specialitatile:

  • Obstetrica-Ginecologie
  • Neonatologie
  • Pediatrie
  • Chirurgie Generala
  • Chirurgie plastica si estetica
  • Urologie
  • ORL
  • Ortopedie
  • Recuperare medicala

      In curand vom oferi servicii de Oncologie si Ingrijiri Paliative.

clinica sanovil bistrita

    Blocul operator al Clinicii Sanovil Bistrita este compus din trei sali de operatie dotate la nivel European, in care se pot face atat operatii clasice cat si operatii laparoscopice, minim invazive, in sfera genitala (tratamentul laparoscopic al chistelor ovariene, al sarcinii extrauterine, al sterilitatii, histerectomia laparoscopica) sau operatii laparoscopice de chirurgie generala (colecistectomii si altele). Totodata, in Clinica Sanovil se realizeaza interventii chirurgicale pentru afectiuni urologice (adenom de prostata – TUR, afectiuni renale, fimoza si altele), ORL (interventii pentru extirpare polipi, amigdale, septoplastie- deviatie de sept),Ortopedie (artroscopie si ligamentoplastie) si de Chirurgie plastica – estetica (augmentare mamara, liposuctie, blefaroplastie).

    Saloanele au doua paturi si dispun de confort deosebit. Sunt prevazute cu baie proprie, televizor, telefon, casti pentru urmarirea emisiunilor TV fara a deranja colegul de camera, oxigen la fiecare pat, buton semnalizare asistente. Clinica dispune si de saloane de lux, cu un singur pat si cu un ambient special.

clinica sanovil bistrita maternitate

    Maternitatea privata a Clinicii Sanovil Bistrita este una din cele mai mari din tara, cu peste 10000 de nasteri asistate pana in prezent. Experienta medicilor, dotarea la inalte standarde, confortul deosebit si preturile foarte accesibile, fac din spitalul nostru prima alegere atat a bistritenilor, cat si a multor paciente din alte judete. Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere echipate cu mese de nastere speciale si  mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta. In Clinica Sanovil, 99% din paciente aleg nasterea cu peridurala.

    Salile de nastere sunt situate in blocul operator, astfel incat la sesizarea unor complicatii in evolutia nasterii, se poate face operatie cezariana in cateva minute. Fiecare nastere este asistata de o echipa formata din doi medici obstetricieni, medic anestezist, medic pediatru si bineinteles personal mediu si auxiliar, astfel incat viitoarea mamica si bebelusul sa fie in siguranta. Nou nascutii sunt primiti in saloane speciale, unde sunt adusi imediat dupa nastere si unde li se fac ingrijirile zilnice Aceste saloane sunt prevazute cu vitrine mari care permit apartinatorilor sa-i vada si sa-i urmareasca imediat dupa nastere, fara a intra in contact cu ei. Pentru cazurile de nou nascuti cu probleme grave, exista un salon de terapie intensiva nou nascuti. Uzual, copii nou nascuti stau in salon cu mamica lor, in paturi speciale. Clinica Sanovil promoveaza, ajuta si stimuleaza alaptatul la san precoce si de lunga durata.

Programeaza-te acum!