Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231862 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702

Recuperarea Activă și Stilul Sănătos de Viață: Cheia Noastră pentru Combaterea Durerii Cronice

In Clinica Sanovil , credem cu tărie în puterea recuperării active și a mobilizării precoce în lupta împotriva durerii cronice. Viziunea noastră se concentrează pe susținerea fiecărui pacient prin strategii personalizate, care să contribuie nu doar la vindecarea fizică, ci și la îmbunătățirea generală a calității vieții.

Recuperarea Activă: Terapia noastră se bazează pe principiul că activitatea fizică ghidată și controlată poate accelera procesul de vindecare. Prin exerciții specifice, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient, ne propunem să stimulăm recuperarea, să îmbunătățim mobilitatea și să reducem durerea cronică.

Mobilizarea Precoce: Începerea timpurie a mișcării este esențială pentru prevenirea complicațiilor. Echipa noastră de specialiști încurajează pacienții să înceapă exercițiile de mobilizare cât mai curând posibil, sub îndrumarea atentă a terapeuților noștri.

Recuperare-medicala-bistrita-fizioterapie-kinetoterapie

Stilul Sănătos de Viață: Susținem o abordare holistică, conștientizând că sănătatea generală influențează recuperarea. O dietă echilibrată, odihna adecvată și gestionarea stresului sunt aspecte cheie pe care le promovăm în planul de îngrijire al fiecărui pacient.

Implicarea Pacientului: Credem în puterea educației și a implicării pacientului în propriul proces de vindecare. Prin consiliere și susținere, îi încurajăm pe pacienți să devină parteneri activi în călătoria lor către sănătate.

La Clinica Sanovil , angajamentul nostru este de a oferi o îngrijire excepțională, respectând cele mai înalte standarde de calitate impuse de ANMCS. Suntem aici pentru a vă ghida în fiecare etapă a recuperării, oferindu-vă suportul și expertiza necesară pentru a depăși durerea cronică și a vă bucura de o viață sănătoasă și activă.