Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231862 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702

 Clinica Sanovil si Policlinica Noua Sanovil Bistrita

 Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Telefon Programari: 0263 701 701; 0263 701 702; 0263 701 703; 0752 196 877 – Policlinica Noua Sanovil Bistrita, str. 1 Decembrie nr. 17, jud. Bistrita – Nasaud .

 

  

Prin medicii sai cu o bogata experienta in domeniul Chirurgiei plastice, Estetice si Microchirurgiei Reconstructive, Clinica Sanovil si Policlinica Noua raspund cerintelor pacientilor care doresc o redefinire corporala la cele mai inalte standarde de exigenta. Este posibila efectuarea unei game largi de interventii cosmetice (toxina botulinica, microdermoabraziune, rejuvenare faciala, tratamentul acneei cicatriciale) si de chirurgie plastica precum augmentare mamara (marire sani), mamoplastie reductionala (micsorare sani), rinoplastie, otoplastie, marire buze, lipoaspiratie, tratament vergeturi si multe altele.

Medicii cu specialitatea de Chirurgie Plastica si Estetica care consulta la Policlinica Noua Bistrita de pe str. 1 Decembrie si efectueaza interventii chirurgicale la Clinica Sanovil din cartierul Viisoara sunt:

Dr. Albu MihaelaMedic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva       

    Si-a descoperit inca din primii ani de facultate pasiunea pentru arta si frumos, lucru care a determinat-o sa aleaga Chirurgia Plastica si Estetica. A efectuat specializarea în servicii renumite de Chirurgie Plastica: Clinica Chirurgie I urmata de Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca. Dezvoltarea profesionala a fost continuata în Germania in cadrul Spitalului ˝Rotes Kreuz˝ Kassel sub indrumarea Prof. Noah (Presedintele Asociatiei Chirurgilor Esteticieni din Germania) unde si-a desavarsit tehnci chirurgicale de top si a reusit sa asimileze ultimele tendinte în materie de estetica.

    In prezent isi desfasoara activitatea la  Policlinica Noua Sanovil Bistrita, la Clinica Sanovil si  in cadrul Compartimentului de Chirurgie Plastica din Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Dr. Albu este preocupata de obtinerea unor forme naturale in armonie cu trasaturile fundamentale ale pacientului, dar in acelasi timp avand in prim plan nevoile personale si individuale ale fiecarui pacient.

Dr. Ioncioaia BogdanMedic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva     

  Dr. Ioncioaia Bogdan este un medic specialist în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, cu o expertiză semnificativă și o abordare meticuloasă în domeniul esteticii medicale. Dr. Ioncioaia a fost atras de complexitatea și precizia Chirurgiei Plastice de timpuriu în cariera sa medicală, ceea ce l-a motivat să urmeze această specialitate. Educația sa medicală include formare avansată în unele dintre cele mai mari centre de chirurgie plastică din Romania, unde a avut ocazia să colaboreze cu medici de renume și să se specializeze în cele mai noi și eficiente tehnici chirurgicale.

Lista de servicii pentru specializarea Chirurgie Plastica si Estetica:

Consultatie chirurgie generala 150 LEI
Consultatie chirurgie reconstructiva 150 LEI
Consutatie estetica 200 LEI
Control 100 LEI
Atenuarea Ridurilor cu Acid Hialuronic
Atenuarea Ridurilor cu Toxina Botulinica
Augmentarea Buzelor cu Acid Hialuronic
Biopsie Punch 150 LEI
Biopsie Clasica 150 LEI
Dermaroller 350 LEI
Filler Fine
Hialuronidaza 600 LEI
NCTF si Mezoterapie
NCTF Simplu
Terapia Prp (Terapia Vampir) 600 LEI
Tratamentul Hipersudoratiei
Excizia Micilor Formatiuni Tumorale

    Medici chirurgi plasticieni Policlinica Noua Sanovil:

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Programeaza-te acum!

Indiferent din ce localitate a jud. Bistrita -Nasaud (Bistrita , Beclean , Nasaud , Sangeorz-Bai ) sunteti , ne puteti gasi cu usurinta    la Policlinica Noua Sanovil , strada 1 Decembrie , nr 17