Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231862 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702

Performanta in ecografia 3D/4D la Clinica Sanovil Bistrita

Samsung HERA W9

Ecograful Samsung HERA W9 este unul din cele mai performante ecografe din lume in Obstetrica-Ginecologie. Avand tehnologii inovative precum RealisticVue si CrystalVue Flow, acest ecograf reuseste sa ofere imagini de o calitate superioara, prin care se pot stabili cele mai dificile diagnostice.

RealisticVue redă la rezoluție înaltă anatomia 3D cu o percepție realistă a adâncimii. Direcția de iluminare personalizată facilitează obținerea unei imagini realiste a structurilor anatomice

CrystalVue Flow este tehnologia de randare a volumelor ce furnizează informații suplimentare privind morfologia circulației sângelui pe baza caracteristicilor CrystalVue. Vizualizarea structurile interne prin proiectarea datelor 3D oferă o înțelegere mai bună a structurilor anatomice și vaselor sanguine din jurul acestora.

ecograf samsung 3d 4d bistrita sanovil

Performanta in ecografia 3D/4D la Policlinica Noua Sanovil Bistrita

General Electric Voluson E8 

    Ecografele General Electric din gama Voluson prezinta caracteristici tehnice unice pentru care sunt recunoscute a fi cele mai performante ecografe la nivel mondial. Ecograful General Electric Voluson E8  prezent la Policlinica Noua Sanovil este un model de top al acestei game, putand realiza o achizitie a unor imagini de o claritate si precizie extraordinara si avand caracteristici tehnice ce il fac un model de referinta la nivel international in diagnosticarea patologiilor ginecologice si in urmarirea sarcinii.

    Spre deosebire de celelalte ecografe 3D / 4D clasice , ecograful Voluson E8  prezent la Policlinica Noua Sanovil Bistrita detine tehnologia HD live care permite obtinerea unor imagini tridimensionale foarte realiste ale fatului, putandu-se astfel detecta precoce eventuale anomalii ale acestuia. In plus, un alt avantaj oferit exclusiv de modelul BT13 este Sonobiometry, prin care se realizeaza masuratori semi-automate de biometrie fetala, scazand astfel timpul de examinare si marind precizia valorilor obtinute.

    Aceasta noua generatie de ecografe au o capacitate de a vizualiza detalii anatomice inaccesibile pana in prezent, ceea ce mareste siguranta diganosticului.Imaginile captate pot fi printate si filmele realizate in modulul 3D/4D pot copiate pe un stick sau CD in cazul in care pacienta doreste acest lucru.

    Spre deosebire de celelalte ecografe 3D / 4D clasice , ecograful Voluson E8 BT13 Expert prezent la Clinica Sanovil Bistrita detine tehnologia HD live care permite obtinerea unor imagini tridimensionale foarte realiste ale fatului, putandu-se astfel detecta precoce eventuale anomalii ale acestuia. In plus, un alt avantaj oferit exclusiv de modelul BT13 este Sonobiometry, prin care se realizeaza masuratori semi-automate de biometrie fetala, scazand astfel timpul de examinare si marind precizia valorilor obtinute.

Indiferent din ce localitate a jud. Bistrita -Nasaud (Bistrita , Beclean , Nasaud , Sangeorz-Bai ) sunteti , ne puteti gasi cu usurinta in Bistrita la Clinica Sanovil , in Cartier Viisoara , nr 263 sau la Policlinica Noua Sanovil , strada 1 Decembrie , nr 17 .