Luni - Vineri: 08 - 16
Luni - Vineri: 08 - 16
Clinica SANOVIL Cartier Viisoara nr. 263 0263-231862 0263-232323
Policlinica SANOVIL Bd. 1 Decembrie nr. 17 0263-701701 0263-701702

Bistrita, Cartier Viisoara nr. 263

Tel: 0263 – 231 862, 0263 – 232 323, 0752 – 196 872

Clinica Sanovil Bistrita este un Spital privat infiintat in anul 2007. Initial avand un profil de Obstetrica – Ginecologie si Neonatologie – Pediatrie, in urma unui proces de extindere clinica si-a marit capacitatea si si-a diversificat gama de servicii medicale pe care le poate oferi catre alte specialitati: Chirurgie generala, Chirurgie estetica, Urologie si ORL.

Acum clinica dispune de un numar de 42 saloane, echipate la cele mai moderne standarde medicale si de confort, totalizand un numar de 62 paturi pentru adulti si 20 de paturi pentru nou-nascuti. Saloanele au doua paturi si dispun de confort deosebit. Sunt prevazute cu baie proprie, televizor, telefon, casti pentru urmarirea emisiunilor TV fara a deranja colegul de camera, oxigen la fiecare pat, buton semnalizare asistente. Clinica dispune si de saloane de lux, cu un singur pat si cu un ambient special.

Blocul operator al Clinicii Sanovil Bistrita este compus din trei sali de operatie dotate la nivel European, in care se pot face toate tipurile de operatii clasice de ginecologie, chirurgie generala, chirurgie plastica, precum si operatii laparoscopice in sfera genitala (chist, sarcina extrauterina, sterilitate, histerectomie laparoscopica) sau operatii laparoscopice de chirurgie generala (colecistectomii). Totodata, in Clinica Sanovil se realizeaza interventii chirurgicale pentru afectiuni urologice (adenom de prostata – TUR, afectiuni renale, fimoza si altele), ORL (interventii pentru scoatere polipi, amigdale, septoplastie- deviatie de sept).

Sectia de terapie intensiva este organizata in 2 saloane si totalizeaza 7 paturi ATI, paturi speciale, fiecare dintre ele fiind prevazut cu aparatura pentru monitorizarea functiilor vitale, existand de asemenea o statie de monitorizare central care permite o urmarire perfecta a pacientilor internati.

PozaC
pozaD

Maternitatea privata a Clinicii Sanovil Bistrita este una din cele mai mari din tara, cu peste 6000 de nasteri asistate pana in prezent.Experienta medicilor, dotarea la inalte standarde, comfortul deosebit si preturile foarte accesibile (Clinica Sanovil practica cele mai mici preturi din Romania), fac din spitalul nostru prima alegere atat a bistritenilor, cat si a multor paciente din alte judete. Blocul de nastere este compus din 2 sali de nastere echipate cu mese de nastere speciale si cu mese de reanimare a noului nascut. Exista posibilitati tehnice deosebite pentru asistenta la nastere naturala cu anestezie peridurala, pe care noi o promovam si in care avem mare experienta.In Clinica Sanovil, 99% din paciente aleg nasterea cu peridurala.

Salile de nastere sunt situate in blocul operator, astfel incat la sesizarea unor complicatii in evolutia nasterii, se poate face operatie cezariana in cateva minute. Fiecare nastere este asistata de o echipa formata din doi medici obstetricieni, medic anestezist, medic pediatru si bineinteles personal mediu si auxiliar, astfel incat viitoarea mamica si bebelusul sa fie in siguranta.

Nou nascutii sunt primiti in saloane speciale, unde sunt adusi imediat dupa nastere si unde li se fac ingrijirile zilnice (baita, toaleta). Aceste saloane sunt prevazute cu vitrine mari care permit apartinatorilor sa-i vada si sa-i urmareasca imediat dupa nastere, fara a intra in contact cu ei. Tot prin acest sistem mamicile pot asista la ingrijirea noului nascut, pentru a invata cum sa se ocupe de el dupa ce va fi externata.Pentru cazurile de nou nascuti cu probleme grave, exista un salon de terapie intensiva nou nascuti, unde copilul este asistat si tratat pana la insanatosire sau pana la realizarea transferului intr-o clinica universitara.

Uzual, copii nou nascuti stau in salon cu mamica lor, in paturi speciale. Clinica Sanovil promoveaza, ajuta si stimuleaza alaptatul la san precoce si de lunga durata. Copiii nou – nascuti sunt consultati de medicul pediatru la nastere si pe tot parcursul internarii. De asemenea sunt consultati cu ocazia vaccinarii, care se organizeaza de cateva ori pe luna, apoi sunt urmariti in dezvoltare in continuare la clinica noastra in cabinetul de pediatrie, unde lucreaza medici cu mare experienta.

Informatii servicii medicale in anul 2019:

SC CLINICA SANOVIL SRL

Numar pacienti tratati:

– spitalizare continua: 2.737

– spitalizare de zi: 2.683

– interventii chirurgicale: 1.557

– nasteri: 917

– tratamente recuperare medicala: 5.460

– consultatii in ambulator: 32.293

– ecografii: 10.000

SC MURIVISAN SRL

Numar pacienti tratati:

– spitalizare de zi: 583

– consultatii in ambulator: 43.421

– investigatii paraclinice laborator

– investigatii paraclinice radiologie: 9.940

– ecografii: 4.000

Consum mediu lunar medicamente: 10.000 lei din care 10% antibiotice.

Clinica Sanovil este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numărul 24178 din 2012

Spitalul este certificat ISO 9001:2008

Spitalul utilizeaza dispozitive medicale conform EN, ISO 13485.