^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Radiologie si Imagistica - Mamografie Digitala

 

Policlinica Noua Sanovil Bistrita detine un aparat performant de Mamografie digitala, care ofera o explorare precisa a sanului si o detectare rapida a formatiunilor tumorale de la acest nivel. Mamografia digitala, spre deosebire de cea clasica, ofera o calitate mai buna a imaginilor si o doza de iradire minima, conferind o claritate sporita a imaginilor si o siguranta suplimentara investigatiei.

MamografieDigitala

Prin medicii sai cu bogata experienta in domeiul mamografiei, Policlinica Noua Sanovil va ofera o interpretare prompta si avizata a imaginilor captate cu mamograful PrimoX Lilyum.

Ce este Mamografia si de ce este o investigatie esentiala ?

Mamografia este o metoda imagistica utilizata pentru diagnosticul precoce al cancerului de san. Ea foloseste doze mici de radiatii X pentru a identifica eventualele modificari patologice aparute la nivelul sanilor, oferind astfel, in cazul depistarii unor anomalii, sansa instituirii unui tratament in fazele incipiente ale cancerului, cand acesta este inca intr-o faza curabila.

Mamografia poate depista o tumora la nivelul sanilor inainte cu mult timp ca aceasta sa poate fi descoperita prin autopalpare sau prin examinarea in cadrul unui examen ginecologic. Astfel, modificarile patologice sunt surprinse intr-un stadiu incipient, in care tratamentul poate fi realizat.

Cui ii este recomandata Mamografia?

Conform recomandarilor Societatii Americane de Cancer, este indicata efectuarea anuala a unei mamografii de catre toate femeile cu varsta de peste 40 de ani.

Cum ne pregatim pentru Mamografie?

Trebuie stiut ca mamografia este o investigatie neinvaziva, care nu provoaca durere. Este preferabil ca aceasta sa se realizeze in prima saptamana de dupa menstruatie cand sanul este mai putin dens.

Mamografie Bistrita Policlinica Noua Sanovil

Programari Telefon: 0263 701 701; 0263 701 702

 

Nr. SERVICIU PRET (lei)
1 Mamografie 120
2 MAMOGRAFIE CU BILET SAN BILATERAL 70
3 MAMOGRAFIE CU BILET UN SAN 35
4 MAMOGRAFIE UN SAN 65